2008 m. vasario 14 d., ketvirtadienis

Kas per apleidimai?

Ech...Kadangi traumitos jau seniai čia ir besirodė,tai ašai nusprendžiau nuplėšti tą seniai kybojusią tylą ir apšviesti pasaulį apie traumų potyrius,gyvenimus ir išgyvenimus per šį ,itin ilgą nesimatymo laiką.
Kadangi šis blogas (o su umlaiutu,veizėkit) blogas nagrinėja įvairias gyvenimo realijas tai traumoms,kaip neginčyjamoms ir ironiškoms,filosofėms gimė (ir jos išgimdė) daug retorinių klausimų,kurie puikiai papildė jų nusišnekėjimo lobynus.Tarkim,Kas aš?Kas tu?Kada mes suvaikėsim?Kadangi,į kiekvieną šį klausimą traumos net nemąsčiusios puldavo atsakinėti,tai visuomet reikėdavo pridurti,kad šis klausimas-retorinis.Visuomet sedėdamos iki išnaktų skypo labirintuose labai jau kruopščiai nagrinėdavome šiuos klausimus ir ,nenustebkit, buvo visai linksma.Juk ne iš nieko atsirado tokie traumyčių posakiai kaip: JUODAI ,NUSIRENK ,MERGAITE MANO, NUSIRENK , TIK IKI GALO(na gal šos eilės ir ne traumų ,bet visgi)!
Neišsigąskit,traumos ne tik sedėjo skype all the time,bet ir neblogai tūsinos ir gimtadienius Justytės ir Gabytės(apie tai jau buvo minima)paminėjom!Ir gerai paboliovojom ,ir pašėlom ,it tikros vakarėlių liūtės(tik ,kad paskui viena kitai dainavom:neliūdėk,liūte,neliūdek).
Tai štai kaip linksmai ir prasmingai praleidom šį nesimatymo laiką,žinoma, jis neprabėgo be gerbiamojo razio koncų,kurių buvo net du, tai jau šis tas,bet Gabės taip nuvyt ten ir nepavyko.Bet mes žinom,kad dar pavyks.Taigi,atleiskit, jei kažką be ryšio prirašiau,tai tikriausiai mano,kaip debiutantės žymiąjame bloge klaidos.Na tiek jau tos...Myliu jus ,mano saulės, apsirengusias ar ne,bet jūs man vienintelės šviečiat dieną ir naktį kaip elektrėniškiams elektrėnų žiburiai.
O čia dar pridėsiu didžiai gerbiamos ir mylimos Justulės(ateivės) foto,kad Gabė neliūdėtų viena pamačius savo kompromituojančią foto.Taigi neliudėkit ,liūtės, ir dar kart ,Justut, SU GIMTADIENIU!!!



P.S.

Keista ane?aaaaaaaaa....Štai tokia ta Justa!

2 komentarai:

Mildeo rašė...

Tiesą kalbi, mergaite! Tai su tuo ir sveikinu, ir lauksim daugiau pranešimų;* o foto tai spookey, tik niekaip čia Justos nįžiūriu, gal jin kažkur pasislėpus 2 plane;D ne?

Traumitos rašė...

Nezinia,juk tiesa slypi kazkur anapus objektyvo,bandyk spraustis jan ,o kas zino,gal pavyks?